17 Haziran 2012 Pazar

pinspire'dan takilar

http://pemberuj.net/arsiv/47684/pinspire-ortakligi-ile-birbirinden-guzel-takilar-kazanman-sansi/


Merhabalar!
Pinspire Türkiye işbirliği ile güzel bir yarışma/çekiliş düzenliyoruz. Sofigo.com‘dan henüz satışa bile çıkmadan seçtiğimiz birbirinden güzel 2 kolye ve 1 bilekliği 3 kişiye hediye edeceğiz! Öncelikle Pinspire nedir, kısaca bahsedelim. Pinspire, sanal panolar aracılığı ile beğendiğiniz, ilham alabileceğiniz görselleri bir araya getirip, saklamanızı sağlayan bir sosyal ağ.
Yarışmaya/Çekilişe Katılım Şartları
Zorunlu Şartlar;
1. Pinspire hesabınız yoksa işe öncelikle hesap oluşturarak başlıyorsunuz. Dilerseniz facebook ya da twitter hesabınızla da katılabilirsiniz. Daha sonra gördüğünüz, beğendiğiniz takı fotoğraflarını bir pano içerisinde topluyorsunuz. Pinspire Türkçe olduğu için kullanım konusunda zorluk çekmeyeceğinizi düşünüyorum. Panonun içerisinde en az 3 fotoğraf bulunmalı, sayısını dilediğiniz kadar artırabilirsiniz. (1 katılım hakkı)
2. Pinspire Türkiye’yi Facebook’ta beğenmek (1 katılım hakkı) ya da Pinspire Türkiye’yi Twitter’da takip etmek (1 katılım hakkı) 2sini yaparsanız 2 hak kazanırsınız
Hak kazanabileceğiniz diğer şartlar(zorunlu değil!);
3. Yarışmadan blogunuzda bahsetmek (2 katılım hakkı),
4. Pinspire’da bizi takip etmek (1 katılım hakkı).
5. Aşağıdaki Tweeti RTlemek (1 katılım hakkı).
6. Yarışmayı Facebook’ta duyurmak  (1 katılım hakkı).

Lütfen oluşturduğunuz panonun adresini, twitter/facebook profilinizi (herkese açık olduğundan emin olun yoksa bakamıyoruz :) ) yayınladıysanız blog yazınızın linkini aşağıya yorum olarak yazmayı unutmayın!
Bizim seçeceğimiz en iyi pano üstteki spiral kolyeyi kazanacak aşağıdaki kalpli kolye ve çiçekli bileklikte çekiliş ile sahiplerini bulacak.
Yarışma 5 gün sürecek ve 20 Haziran Çarşamba günü kazananlar açıklanacaktır.
İyi olan kazansın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder