7 Ekim 2012 Pazar

pembe rujdan hediyeler

http://pemberuj.net/arsiv/64213/eczanemizde-comdan-hediyelerimiz-var/


Size yine güzel bir süprizimiz var! Öncelikle eczanemizde.com hakkında biraz bilgi edinelim;
2007 yılından bugüne internet üzerinden “Sağlık ve Güzellik Ürünleri” pazarında dürüstlük, saygı ve kalitesinden ödün vermeden hizmet veren “eczanemizde.com” , sağlık ve güzellik ile ilgili sorularınıza cevap veren uzman kadrosu ile ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleriyle karşılıyor. İnsan odaklı çalışma stratejimiz ile insanlarımızın yaşamlarında mutlu, sağlıklı ve bakımlı olmaları için onlara sağlık ve güzellik danışmanlığı sunuyoruz.
“eczanemizde.com” sağlık ve güzellik sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip etmesi, 10.000’e yakın ürün yelpazesiyle Türkiye’de bu sektörde en geniş ürün veritabanına sahip olması,müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan yaklaşımı ve yenilikçi servislerin geliştirilmesi konusundaki becerileri ile kendisine sağlık güzellik sektöründe lider ve kalıcı bir yer edinmiştir.
Gelelim çekiliş detaylarına icon smile Eczanemizde.comdan Hediyelerimiz Var!
Yapılacak olan çekiliş sonucunda;
kazanacaktır.
Çekilişe katılabilmek için;
Zorunlu Şartlar
1. eczanemizde.com’un Facebook sayfasını beğenmek (1 katılım hakkı),
2. eczanemizde.com’un Twitter hesabını takibe almak (1 katılım hakkı).
Yukarıdaki şartlardan sadece birini yerine getirmeniz yeterlidir. (Mesela Twitter hesabı olmayanlar sadece Facebook sayfasını beğenebilir.) İkisini de yerine getirdiğiniz takdirde şansınızı artırmış olursunuz.
3. Blogunuz varsa çekiliş haberine (çekiliş linki ile birlikte) aşağıdaki metin ve seçeceğiniz görsellerden biri ile yer vermek (2 katılım hakkı),
4. Facebookta çekiliş haberine (çekiliş linki ile birlikte) aşağıdaki metin ve seçeceğiniz görsellerden biri ile yer vermek (1 katılım hakkı),
5. Twitterda çekiliş haberine (çekiliş linki ile birlikte) aşağıdaki metin ve seçeceğiniz görsellerden biri ile yer vermek (1 katılım hakkı),
“www.eczanemizde.com Sağlıklı alışverişin merkezi 12000 çeşit sağlık güzellik ürünü burada!”

250 x 250 Eczanemizde.comdan Hediyelerimiz Var!
300 x 250 Eczanemizde.comdan Hediyelerimiz Var!
728 x 90 600x74 Eczanemizde.comdan Hediyelerimiz Var!
Yine yukarıdaki 3,4 ve 5. şartlardan sadece birini yerine getirmeniz yeterli. Hepsini yaptığınız takdirde kazanma şansınızı artırmış olacaksınız.
Şansınızı Artıracak Şartlar (Zorunlu Olmayan)
6. Pembe Ruj Facebook sayfasını beğenmek (1 katılım hakkı),
7. Pembe Ruj Twitter hesabını takip etmek (1 katılım hakkı).
Son olarak bu yazının altına hangi şartları yerine getirdiğinizi linkleri ile birlikte yorum olarak bırakmanız gerekiyor.
Çekilişe son katılım tarihi 11 Ekim Perşembe günü olup, kazanan 12 Ekim Cuma günü açıklanacaktır.
Çekilişler random.org aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder