28 Kasım 2012 Çarşamba

pembe rujdan foto mak

http://pemberuj.net/arsiv/68777/stilini-sec-nikon-coolpix-l21-kazan/


Stilini Seç Nikon Coolpix L21 Kazan!

0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Renkleri Kaldır  Yazı Boyutu » Büyük | Küçük



sc002 Stilini Seç Nikon Coolpix L21 Kazan!
Merhaba,
Bugün çok keyifli bir çekilişin haberini vermek istiyorum size. Stilinisec.com ile hem birbirinden güzel kombinler hazırlayacağız hem de aranızdan şanslı 1 kişiye Nikon Coolpix L21 Fotoğraf Makinesi hediye edeceğiz icon smile Stilini Seç Nikon Coolpix L21 Kazan! Dilerseniz öncelikle Stilini Seç nedir, kısaca bir tanıyalım;
Stilini Seç Nedir?
Stilini Seç, trend takipçileri ve alışveriş tutkunları için hayata geçirilmiş geniş kapsamlı bir moda platformudur. Binlerce kişinin aktif katılımı ile oluşturulan bu platform, üyelerinin en son trendleri takip etmelerini, kendi tarzlarını yansıtan kombinler yaratmalarını ve başka hiçbir platformda bulunamayacak zengin bir tasarımcı kitlesi ile üretilmiş koleksiyonları satın alabilmelerini sağlar.
Stilini Seç; tüm dünyadan ve Türkiye’den kaliteli markaları, farklı stillerde yeni koleksiyonları, şıklığı ve rahatlığı bir arada barındıran tarzları, zengin model ve renk seçeneklerini, keyifli ve pratik bir kombin yaratma sistemiyle birleştirerek farklı bir alışveriş deneyimi sunar.
Çekilişe katılabilmek için;
Zorunlu Şartlar
1. Stilini Seç Facebook sayfasını beğenmek (1 katılım hakkı),
2. Stilini Seç Twitter hesabını takibe almak (1 katılım hakkı).
Yukarıdaki şartlardan sadece birini yerine getirmeniz yeterlidir. (Mesela Twitter hesabı olmayanlar sadece Facebook sayfasını beğenebilir.) İkisini de yerine getirdiğiniz takdirde şansınızı artırmış olursunuz.
3. Stilinisec.com‘da kombin yaratmak ve bu kombini Facebook (1 katılım hakkı) yada Twitter (1 katılım hakkı) hesabınızda paylaşmak (bir hesapta paylaşmanız yeterli fakat her ikisinde de paylaşırsanız şansınız artar),
Stilinisec.com’da nasıl kombin yaratılır, aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz;
Şansınızı Artıracak Şartlar (Zorunlu Olmayan)
4. Blogunuz varsa çekiliş haberine yer vermek (2 katılım hakkı),
5. Pembe Ruj Facebook sayfasını beğenmek (1 katılım hakkı),
6. Pembe Ruj Twitter hesabını takip etmek (1 katılım hakkı),
7. Facebook’ta çekilişten bahsetmek (1 katılım hakkı),
8. Buradaki tweeti RT’lemek (1 katılım hakkı).
Son olarak bu yazının altına hangi şartları yerine getirdiğinizi linkleri ile birlikte (facebook profilinizin linki, twitter hesabınızın linki, blogunuzun linki, oluşturduğunuz kombinin linki) yorum olarak bırakmanız gerekiyor.
Çekilişe son katılım tarihi 1 Aralık Cumartesi günüdür.
Bol şans



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder